Er du virkelig en enogtyvende århundrede Investor?

Ejendomsselskaber, at uddanne sig om aktuelle tendenser på markedet vil høste store afkast nu!!! Oplysninger om nye tendenser i finansielle ressourcer vil åbne nye og mere indbringende fast ejendom muligheder for din virksomhed.

Dagens fast ejendomsmarked for investorer er blevet meget konkurrencedygtige i de fleste større markeder. Langt størstedelen af fast ejendom investere seminarer og klubber tilskynder dig til at søge ud desperate husejere eller nødlidende egenskaber til at være rehabbed.

Ikke for at nævne det faktum, at dagens desillusionerede aktieinvestorerne nu har indset, at fast ejendom afkast investering giver bedre, med mindre kapital risici. Når du forsøger at identificere dine muligheder på lukrative fast ejendom, har du bemærket, at de gode tilbud får sværere at finde? Jeg er her ikke at afskrække dig fra at investere i fast ejendom, men vil gerne dele fast ejendom investeringsmuligheder og oplysninger med dig… muligheder at kun få mennesker er klar over og deltager jævnligt i. Det er rigtigt; Jeg tænker til et nichemarked for investeringer, der har meget lidt konkurrence. Denne entydige oplysninger er i øjeblikket indstilling nye tendenser inden for kommercielle fast ejendom investeringer Fællesskabet!

Jeg ved, du er klar for mig at fortælle dig om denne rolige nichemarked, så jeg vil… det is….. .Commercial fast ejendom. Der er hundredvis, måske tusindvis af niche marked investeringsmulighederne inden for erhvervsejendomme. Og ved den måde… den vigtigste grund hvorfor så få investorer gå efter erhvervsejendomme, og som kan omfatte dig selv, er at ikke du overbevist om, at du vil kvalificere sig til kommerciel finansiering! ! De fleste investorer er anledning til at tro, at en 20% ned betaling er nødvendige for at starte processen for at købe erhvervsejendomme. DET ER GODT, IKKE SANDT!

Lad os gøre math nu… finansiering en egenskab, der koster $5 millioner dollars med 20% ned ville kræve dig til at sætte ned $1.000.000 og du vil stadig nødt til at tilføje i advokatomkostninger og lukke omkostninger. Ja, jeg ved, at kun et par investorer eller endda investeringer grupper er stand til at opfylde disse ned betaling krav. Din første fejltagelse som en investor ville være at gå til din lokale bank for at søge finansiering, eller værre, gå til privat eller hård penge långivere. Først, Husk bredden er reguleret af den føderale regering og de er forpligtet til at garantere definitionen lån og for det andet, banklån tendens til at være meget struktureret og er generelt ufleksible til dit projekt behov. I de fleste tilfælde, vil disse lån kræve en 20% ned betaling eller mere! Den eneste fordel ved at anvende privat eller hård penge långivere er når”ingen anden finansiering muligheder findes FOR dig!”

FINANSIERING er den vigtigste ingrediens til at identificere lukrative fast ejendom investeringsmuligheder, men så få mennesker virkelig forstå kraften i at vide hvor man kan finde den rigtige finansiering og hvordan man får det! Hvad hvis du havde flere långivere, i dag, som kun kræver du har 2-3% ned betaling (på visse kvalificerede projekter)… VILLE DET VÆRE AF INTERESSE FOR DIG? En $5.000.000 lån med 2-3% ned betaling svarer til at sætte ned $100.000 til $150.000. Som individuel investor, denne udbetaling vil stadig være temmelig stejl for dig i dag, mange private investorer er dog allerede at deltage og danner investeringer klubber for at øge og forbedre deres købekraft. TIL alle bolig ejendomsselskaber… den virkelige budskab her er, at du er tættere på end du tror at købe erhvervsejendomme! I dette eksempel skal gøre det klart for dig, at finde den rigtige finansiering er det første skridt og den vigtigste ingrediens til dine fast ejendom investere… der er imidlertid et PROBLEM.

Problemet er, at du som investor, er blevet uddannet til at shoppe for egenskaber først, og næsten aldrig til finansiering. At finde den rigtige finansiering først vil spare dig og gøre dig mere penge over tid, end du køber de undervurderede egenskaber og sælge dem senere på eller over markedspriserne. Jeg vil gentage dette… De fleste fast ejendom investorer må ikke forstå den betydning af finansiering inden for investering ligning. Evnen til at gemme på størrelsen af den rente, du debiteres… måned efter måned… år efter år… 2 eller 3% eller mere er enorm. Du kan også finde ud af hvad jeg allerede kender… . ved at sikre finansiering først… DETTE ÅBNER OP FOR NYE INVESTERINGSMULIGHEDER!

Lad os gennemgå nogle af de fordele, der kommer med køb af Commercial Real Estate:

I modsætning til fast ejendom til beboelsesformål er erhvervsejendommes eneste formål at tjene penge til sine investorer. Hvis der var en 7% cap rate på $5.000.000 eksempel egenskab, ville det cash flow $350.000 om året.

Tror du, du ville nyde at have professionel lejere med langsigtet lejemål?

Ville det begejstre du, hvis din investeringsprojekter subsidieberettiget ikke regres finansiering?

Du kan helt fjerne processen med rehabbing egenskaber.

Hvad med dette… DU behøver ikke længere at jage lejere til indsamle leje.

Du skal ikke længere betale bøder til långivere for ikke at være i ejerboligsektorer egenskaber.

Udvid søgningen investeringer gennem alle 50 stater.

Sidst og sandsynligvis den mest gavnlige for alle frynsegoder… du kan kvalificere dig til at købe disse egenskaber ved hjælp af dine kommercielle lejer kreditvurdering, business cashflow og deres langsigtede udlejning lejemål!

I en æra, hvor oplysninger regler, små til medium størrelse fast ejendom investor kan nu være en “Front Runner” og en stor aktør inden for den kommercielle fast ejendom markedet!, siger Steven Battle

Vi søger for ligesom – orienterede fast ejendom investorer og investeringer klubber, der ønsker at deltage i en kommerciel fast ejendom Investor Forum. Vi glæder os over at du kommer og spørger din kommerciel finansiering spørgsmål og del dine oplevelser fra investering med gruppen. Gå til www.amoneybroker.com/ og klik på “Tilmeld dig vores Investor Forum.”