Beskæftiger sig med besværlige mennesker: 27 hemmeligheder & strategier, du kan anvende i dag

Copyright 2006 Colleen Kettenhofen

“Ingen kan få din ged, hvis de ikke ved, hvor det er bundet op.” Zig Ziglar

1. lytte mere effektivt. Lytter er det nummer et værktøj i kommunikation, især når der beskæftiger sig med besværlige mennesker.

2. skridt tilbage og analysere situationen fra en udefra perspektiv. Når vi er mindre følelsesmæssigt involveret og “cool vores jets”, kommer at svarene til, hvordan du effektivt håndtere dem. Om at gøre med en vanskelig boss, beskæftiger sig med vanskelige medarbejder eller ægtefælle.

3. ignorerer ofte virker ikke. Spændingen bliver så tyk du kan skære det med en kniv.

4. Vælg dine slag. Der er tidspunkter, hvor du nødt til at “Lad det gå.” Vide, hvornår at tale og hvornår du skal vælge dine kampe.

5. kritiserer i person, ros i det offentlige. Aldrig offentligt kritisere nogen, som du vil ligne den dårlige fyr og den vanskelige person vil kun blive mere oprørt.

6. bevare respekten for dem – selvom du er uenige eller ikke kan lide dem. I det mindste anerkende, hvad de siger. Tænk over hvordan du ønsker at blive behandlet.

7. søge først at forstå, så skal forstås, især når der beskæftiger sig med besværlige mennesker.

8. folk vil ikke ofte pleje hvad du tror, medmindre de tror, du holder af. I det mindste forsøge at se det fra deres perspektiv.

9. opretholde høje forventninger og standarder hvis du klarer denne medarbejder. Hvis du ikke gør dette du vil ses som gør det muligt for deres uacceptable opførsel.

10. stræbe efter større kommunikation. Det er ofte ikke at der ikke er nok kommunikation, det er at det er dårlig kommunikation. Så arbejde på at forbedre din konfliktløsning færdigheder. Hvis du er en leder, overveje træning alle i konfliktløsning. En af vigtigste grunde hold fail er fordi nogle af mennesker på holdet ikke kan lide hinanden, eller ikke er kvalificeret i håndtering af konflikten.

11. investere i kommunikation færdigheder kurser og konflikt opløsning færdigheder kurser for at forbedre den del du kan styre – du.

12. ikke miste følelsesmæssig kontrol. Antagonister og “passiv-aggressives” vil ofte forsøge at skubbe dine knapper.

13. undgå at blive i nærheden af besværlige mennesker, når de er i dårligt humør. Hvis de er altid i dårligt humør, prøv at være omkring dem. når de er i en “bedre” humør!

14. acceptere, ændre eller forkaste. Ved, at i sidste ende du kun har tre valgmuligheder.

1) acceptere situationen at vide det ikke vil ændre.

2) forsøg på at ændre dit forhold til dem ved at ændre, hvordan du reagerer.

3) hvis det virkelig påvirker dit velvære, kan det være tid til “Afvis” situationen og komme videre.

15. undgå “men.” Ingen “men” tilladt! For eksempel, ikke Følg at give dem positiv forstærkning med “men på anden side…” Ordet “men” kun negerer alt positivt, du lige har sagt.

16. Non-verbalt positionere dig i deres øjenhøjde. For eksempel, hvis de sidder, når du taler med dem, sidde. Hvis de står, stå. Converse på deres niveau.

17. undgå ordet “behov” når det er muligt og bruge “vil” i stedet. At sige høfligt og taktfuldt, “John, jeg vil gerne have projektet i til mig ved middagstid, så vi vil overholde vores deadline. “Ønsker” er mere selvbevidst, så længe det er i den rigtige tone.

18. se din tone i stemmen. Undgå en autokratisk eller sarkastisk tone. Den latinske rod ord “sarkasme” er “sarco” betyder rivning af kødet!

19. i ansigt til ansigt kommunikation, ord udgør 7% af hvad mennesker varsel og tror om dig. Tonen er 38% og kropssprog 55%. Så en hele 93% er tone og kropssprog.

20. give oprigtig positiv forstærkning, når de gør noget godt. Vise ægte påskønnelse. Ofte besværlige mennesker er vanskeligt, fordi de føler sig ikke værdsat.

21. undgå absolutter som, “Du altid” og “Du aldrig.” Det sætter besværlige mennesker yderligere i defensiven.

22. må ikke tage det personligt. De er ofte vanskelige på grund af noget med dem i gang.

23. se din mentale tilstand. Lad dem trække dig ned. Lidt der kan være normal, men ikke tillader det at gå.

24. Husk den person, der konstant angers dig, eller konstant skræmmer dig, der bestemmer du.

25. gensidigt enige om at flytte. Enige om at være uenige. Hvis dette ikke er muligt, i det mindste “gå videre” i dit eget sind.

26. forsøg på at forstå hvad der driver denne vanskelige adfærd. Få på den egentlige årsag, selv hvis du kun prøver at regne det ud i dit eget sind.

27. E + R = 0. Arrangementet + reaktion = resultatet. Du kan ikke kontrollere hændelsen, men du kan styre resultatet baseret på hvordan du reagere eller svare. Vær forsigtig, hvordan du reagerer.

For eksempel er der historien om de par, der blev skilt. En nabo sagde til konen, “tror du, du nogensinde ville komme tilbage sammen?” Hun svarede, “Nej, fordi vi har sagt ting til hinanden, der er så forfærdeligt, at selv efter undskylde de kunne aldrig tages tilbage. Der er ingen måde, vi ville komme tilbage sammen.” Moralen af historien… Vær forsigtig, hvad du siger. Når disse ord er ud er de svært at tage tilbage.

“Sygdom af mig ofte resulterer i et nederlag for os.” Pat Riley NBA berømmelse