Visningen hjem forbedring entreprenører

Sidste uge jeg diskuterede, hvad en boligejer skal kigge efter, når leje en entreprenør. I dag vil jeg gerne diskutere, hvad en ærlig entreprenør har til at overveje i at drive sin virksomhed. Da jeg først startede ud, var jeg gung ho som enhver entreprenør alle fulde af spyt og eddike. Jeg ville sætte på min polo shirt med mit firmanavn stolt vises. Jeg ville sørge for støvlerne var ren og jeans rynke gratis. En anden dag til at gå og erobre verden. Nå en dag jeg landede i “big one”, var jeg opstemt! Jeg har lige fået min fod i døren af en anselig job og alt, hvad jeg skulle gøre var tæt. Jeg mener c’mon jeg skulle til at være rig! Jobbet var ligesom 20 grand! (Trin af vejen Howard Hughes). Nå jeg planlagt møde og viste hurtigt. Jeg tror ikke mine fødder endda har rørt jorden, da jeg gik ind i homeowner’s hus. Jeg havde alle mine tal på mig og blev lastet for bære. Det er var da skyerne begyndte at akkumulere og gribbe klar til at samle mine knogler. Jeg havde lavet en præsentation, der ville have gjort min mor stolt. Men virkeligheden kom i stemmen af boligejer som om det var i slowmotion. “Jeg kaldte dig her,” sagde han. “For at spørge dig, hvis du kunne slå denne pris”. Vent et minut! Jeg troede. Der er en anden pris? Han hænder citatet til mig og mine ben gå svag. “Dette er ikke et tilbud til dette job,” tænkte jeg. “Dette er fanen for opsamle middagen!
«Hvordan kan en entreprenør give sådan en pris? Jeg spurgte personen “er dette citat for det projekt, som jeg kiggede på? “Ja” sagde han. “Og ikke kun at han vil gøre denne ekstra” godt der var jeg ung og naiv fik han slip på mig. Så hvad jeg gøre? Før jeg kunne tænke jeg sagde “Sikker på jeg kan gøre dette job” dælen og jeg kan endda gør det ekstra som nogen af hans sind lovede!” Jeg fik godt jobbet og ja jeg betalte prisen. En lektie lærte i alt dette er, hvis du er en ærlig entreprenør og ønsker at overleve i dette felt, du hellere være klar til at tabe nogle job eller mister din virksomhed. Fordi varmepumpe der er entreprenører og kunder derude, der ikke bekymrer sig om din overhead og i sidste ende de fleste af de under prissat arbejdspladser koster både entreprenør og boligejer alike. Det er, hvor alle skrækhistorier kommer fra. Desuden ved jeg, at de mest “erfarne” entreprenører ikke vil overveje at tage disse arbejdspladser. Men indse dette. Disse entreprenører er dine konkurrenter og kunder skal vide dette. En ærlig pris for jobbet vil gøre kontrahenten og boligejer projekt en positiv oplevelse. Overhead for entreprenører på niveauet er meget høj og der er en grund til deres prissætning.