Instant godkendelse kreditkort – fordelene ved at anvende Online

At få instant godkendelse for et kreditkort – og nogle gange at få øjeblikkelig adgang til at bruge den – kan nu gøres på mindre end 60 sekunder. Ingen muss, intet besvær ligesom de gamle dage, når at få et kreditkort tog en måned eller mere. Hvis du ikke var klar over hvordan instant din godkendelse kunne være, nu er det tid at finde ud af.

Internet-teknologi og sikkerhed – bag kulisserne i Instant godkendelse
Hvordan er kreditkort instant godkendelse opstået? Svaret er, at internettet har fuldstændig ændret de måde kortudstedende banker kan forskning forbrugeroplysning og træffe en beslutning om en ansøgers kreditværdighed. Næsten alle større finansiel institution, der udsteder kreditkort – herunder Chase, CitiBank, American Express, HSBC og andre-nu kan du bruge internettet til at udfylde deres ansøgning online med fuldstændig sikkerhed, indsende det med et klik på en knap, og derefter tælle sekunderne, mens de gør deres beslutning. Og i de fleste tilfælde, hvis din kredit er god til fremragende, du vil godkendes straks og et kreditkort vil være på vej til dig inden for dage.
Bag kulisserne brug instant godkendelse kreditkort hastigheden på internettet og de avancerede kommunikationsnet lavet for banksektoren. Når du sender din ansøgning, kan banker nu nemt kontrollere din identitet og tjekke med en eller flere af de tre nationale kredit-bureauer – Experian, Equifax og Trans Union – at sikre at din FICO score opfylder deres ansøgningskriterier. (Din FICO score er en matematisk beregning udført af hver af de kredit-bureauer, der satser dit kredithistorie på en skala fra 0 til 800).

Fordelene ved øjeblikkelig godkendelse
Hvis du undrer dig over hvorfor du måske ønsker at drage fordel af denne instant godkendelse service til få din næste kreditkort, er der flere gode grunde:
1. mange banker regelmæssigt tilbyder specielle tilbud på deres kreditkort som 0% APR på køb og/eller balance overførsler for en bestemt periode af tid eller bonus travel miles på flyselskaber. Disse er de tilbud du ikke kan høre om, hvis du ikke surfer på internettet søger for øjeblikkelig godkendelse kreditkort.

2. der kan være en værdi på hurtigt at vide, hvis du vil blive godkendt til et kreditkort, hvis du finder dig selv at behøve ekstra kredit for din virksomhed eller personlige behov. Ved hjælp af papirbaserede ansøgninger og US mail vil normalt tage 4 til 6 uger før du ved, hvis du er godkendt.

3. du kan undertiden få øjeblikkelig adgang til en del af den kredit linje som en bank godkender du. For eksempel, vil nogle banker tilbyde dig $300 til $500 at du kan indpasses i straks ved hjælp af en kode, de giver dig.

4. ansøgning om et kreditkort ved hjælp af en sikker internetsite kan faktisk være sikrere end udfylder et papir ansøgning med dine personlige oplysninger og sende det. Sikre Internetsteder bruger 128-bit kryptering, anses ubrydelig i feltet computer sikkerhed. (Du kan fortælle, når du er på en sikker hjemmeside fordi din webbrowser indeholder et lille ikon, der ligner en lås i bunden af siden.)

En fornuftig fordel
Så næste gang du grundede dit kreditkort behov og føler, at du kan drage fordel af et nyt kreditkort, overveje at se ind i en instant godkendelse kort. I dagens tempofyldt verden, kan du enig i, at denne nye form for at få et kreditkort gør en masse forstand for forbrugerne.
Copyright 2005 Ed Vegliante.