Du kan foretage finansielle beslutninger når som helst

Det nye år medfører ofte et ønske om at rette fejl i dit liv. Fra dette ønske fjedre tradition for nytårsforsætter. Du bør drage fordel af dette til at ændre din økonomiske situation.
Der er en god chance ved den tid mange af jer læser dette, du har allerede gjort og brudt din finansielle beslutninger. Dem af jer der ikke allerede har gjort det, ved, at de er svære at holde. Du kan ændre dette. Anytime er et godt tidspunkt at gøre finansielle beslutninger.
Da du tænker på dette, skal du har mistanke om et problem. Det første skridt er definition af problemet. Definere det specifikt. “Jeg bruger for mange penge”, er ikke godt nok. Du bruger for mange penge på hvad? Hvorfor bruger du for mange penge? Det er ikke ofte, du taler om livets nødvendigheder her. Du skal være målrettet mod dine problemområder.
Den bedste måde at identificere problemområder i dine udgifter, er at trække sig ud din check registre og kreditkort udtalelser i de seneste tolv måneder. Nedskrive alle kontrol og afgifter for varer end fornødenheder. Disse udgifter vil være din guld til mine.
Efter at gøre denne liste, tilføje op de samlede beløb for disse udgifter. Dette vil være en meget afslørende øvelse. For nogle vil samlede være overvældende, især når du er færdig for en periode på tolv måneder.
Meget opmærksomme kontrol og gebyrer for restauranter og fast food-kæder. Kig på beløb og hyppighed af betalinger til nærbutikker. Undersøg nært udgifter på dit hjem og dit skab.
Ved hjælp af disse oplysninger bliver du bevidst om dine svagheder og hvor de opstår. Du er nu bedre rustet til at overvinde dem. Du nødt til at gøre bevidste beslutninger at holde sig væk fra de steder, hvor du overforbrug. Hvis du ikke gå der, du ikke vil blive fristet til at spilde dine ressourcer og placere din økonomiske liv i fare.
Nu, bevæbnet med disse bits af oplysninger du kan dristigt og succesfuldt gøre resolutioner. Husk, at ændre din adfærd er, hvordan vil du holde disse resolutioner. Hvis du mislykkes, og du vil, bare klatre tilbage på vogn, opløsning. Udholdende gentagelse vil hjælpe dig lykkes. Kontrollere, hvordan du gør på en månedlig basis. Foretage eventuelle nødvendige tilpasninger.
At sætte din finansielle hus i orden og at blive gældfri er en proces, før det er en begivenhed.